Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Τα τροχαία δυστυχήματα που συγκλόνισαν



Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη «τάραξε» το πανελλήνιο και βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο σε πένθος. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που επώνυμος έχασε τη ζωή του από τροχαίο και ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Πριν λίγα χρόνια, το 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας βρισκόταν στην Αττική οδό και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει. Λίγα δευτερόλεπτα, αργότερα, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό βανάκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει ο ηθοποιός στο παρμπρίζ και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά Αττικής, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος της επέμβασης, μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενο για 66 ημέρες.

Ένα από τα τραγικά συμβάντα και αυτό με «πρωταγωνιστή» τον Πολ Γουόκερ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που έγινε γνωστός από την ταινία «Οι μαχητές των δρόμων», έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου 2013. Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και του παγκόσμιου Τύπου με τους Χολιγουντιανούς να στέλνουν μηνύματα συγκίνησης.

Στις 17 Μαΐου του 2014, συγκλονίστηκε το Πανελλήνιο όταν έγινε γνωστό ότι η 30χρονη Άννα Πολλάτου, αθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η Πολλάτου φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε ένα αγροτικό φορτηγάκι. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Η λίστα ολοκληρώνεται με τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη. Το 2008, ο ηθοποιός έπεσε θύμα τροχαίου που του κόστισε τη ζωή. Ο 31χρονος επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, όταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος. Παρά το γεγονός ότι φορούσε το κράνος του, πέφτοντας χτύπησε στον αυχένα και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Άννα Πολλάτου
Άννα Πολλάτου


Κωνσταντίνος Παπαχρόνης
Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Πολ Γουόκερ
Πολ Γουόκερ

Τόμας Πρωτόπαπας
Τόμας Πρωτόπαπας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές