Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Φαινόμενο ετών... 17: Εχει δύο πτυχία, πιλοτάρει αεροπλάνα, δουλεύει στη NASA



Έχει δύο πτυχία από κολέγιο, πιλοτάρει αεροπλάνο αλλά... δεν έχει δικαίωμα ψήφου και δεν επιτρέπεται να οδηγήσει αυτοκίνητο μόνος του. Ο λόγος; Είναι μόλις 17 ετών.

Ο λόγος για τον Μόσε Κι Κάβαλιν και αυτές είναι μερικές μόνο από τις αντιθέσεις που χαρακτηρίζουν τη ζωή αυτού του 17χρονου από το Σαν Γκάμπριελ, στην Καλιφόρνια.

Αποφοίτησε από το κολέγιο στα 11 του. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ήταν απόφοιτος Μαθηματικών στο University of California. Φέτος άρχισε να παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα για να πάρει πτυχίο στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου, στο Brandeis University. Αποφάσισε όμως κάποια στιγμή να βάλει σε αναμονή τα σχέδιά του, καθώς βοηθά τη NASA να αναπτύξει τεχνολογία παρακολούθησης για αεροπλάνα και drones.

Κι αν όλα αυτά ακούγονται πολλά, στα επιτεύγματά του πρέπει να υπολογιστούν επίσης το γεγονός ότι μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του, που επικεντρώνεται στην εμπειρία του από τον εκφοβισμό που έχει υποστεί ο ίδιος, ενώ περιλαμβάνει και ιστορίες άλλων θυμάτων. Και το σπίτι του είναι γεμάτο τρόπαια από τουρνουά πολεμικών τεχνών.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές