Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τα φαγητά που ενισχύσουν τους οργασμούς



Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη... πυροτεχνήματα. Για να καταλήξει λοιπόν το δείπνο στην... κορύφωση του, η «γκουρού» της υγείας Σόνα Γουίλκινσον έδωσε μία λίστα με φαγητά που ενισχύουν τους οργασμούς. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να περιλαμβάνει το μενού την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου σύμφωνα με την Σόνα Γουίλκινσον


Αργινίνη

Η αργινίνη είναι ένα από τα 22 πρωτεϊνικά αμινοξέα που το βρίσκουμε σε διάφορες τροφές όπως γαλακτοκομικά, στο χοιρινό αλλά και στο βοδινό κρέας. Η συγκεκριμένη πρωτεΐνη βοηθάει στην καλή κυκλοφορία του αίματος που περιλαμβάνει σημεία του σώματος όπως η κλειτορίδα αλλά και το αντρικό μόριο. Επίσης λειτουργεί θετικά στην αντρική αντοχή και την σεξουαλική απόδοση.


Οστρακοειδή

Όλοι γνωρίζουμε πως τα οστρακοειδή είναι αφροδισιακά. Περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες ψευδάργυρου που αυξάνει την τεστοστερόνη. Μπορούν επιπλέον να αυξήσουν και την κατεχολαμίνη η οποία ως γνωστόν ενισχύει την λίμπιντο.


Μπαχαρικά

Τσίλι, κάρι, wasabi και μπαχαρικά που γλυκαίνουν τα φαγητά έχουν αφροδισιακές ιδιότητες. Επηρεάζουν το σώμα με τον ίδιο τρόπο που επηρεάζεται όταν κάποιος κάνει σεξ. Μπορεί να αυξήσουν τους παλμούς της καρδιάς και να επιταχύνουν την κυκλοφορία του αίματος. Φροντίστε λοιπόν το φαγητό να είναι πικάντικο!


Σοκολάτα


Μαύρη, απαλή και πλούσια. Το κακάο περιλαμβάνει ένα συστατικό, τη φλανοβόλη που βοηθάει στην διατήρηση της ελαστικότητας των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό πάλι βοηθάει στην ομαλή ροή του αίματος. Μαύρη σοκολάτα λοιπόν και θα δείτε αποτελέσματα


Μάκα

Γνωρίζεται τη ρίζα Μάκας από το Περού; Μοιάζει με ραπανάκι, κοστίζει 30 ευρώ το κιλό και σας εγγυάται πως θα ενισχύσει την σεξουαλική επιθυμία. Χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και μπορεί να μπει είτε στο φαγητό είτε στο ποτό.

Άντε και καλό... βόλι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές