Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Ελλάδα της ντροπής των Μνημονίων: 70χρονος στον Δομοκό ζητάει ευθανασία λόγω… χρεών



Κατέθεσε αίτημα για να του επιτραπεί ευθανασία επειδή τον πνίγουν τα χρέη.

Ο λόγος για έναν 70χρονο αγρότη από το χωριό Εκκάρα Δομοκού, ο οποίος την Τετάρτη κατέθεσε αίτημα ευθανασίας στο δημαρχείο Δομοκού, καθώς όπως λέει έχει να πληρώσει ένα χρέος ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Ο 70χρονος άντρας, μίλησε στο Star Kεντρικής Ελλάδας και αποκάλυψε ότι εξαπατήθηκε πριν 10 περίπου χρόνια από φίλο του τον οποίο εμπιστεύτηκε, με αποτέλεσμα αυτό το χρέος.

Ο ίδιος είπε πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση γιατί πλέον η ζωή του δεν έχει αξιοπρέπεια, αφού λόγω του χρέους έχει διακοπεί τους τελευταίους μήνες η σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε.

«Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου», είπε και εξήγησε ότι δεν έχει το θάρρος να θέσει μόνος του τέλος στη ζωή του, γι’ αυτό και αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα ευθανασίας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, επειδή γνωρίζει ότι οι ελληνικές αρχές δεν θα εγκρίνουν το αίτημά του και ίσως δεν δεχτούν να τον στείλουν στο εξωτερικό -όπως τους ζήτησε- γι’ αυτό κατέθεσε το ίδιο αίτημα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές