Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Απήγαγε 4χρονο από κέντρο υποδοχής προσφύγων και τον σκότωσε



Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη της Γερμανίας ένας άνδρας που απήγαγε και σκότωσε ένα παιδί τεσσάρων ετών.

Η τύχη του παιδιού, το οποίο αγνοούνταν εδώ και πολλές εβδομάδες, είχε προκαλέσει την ανησυχία της γερμανικής κοινής γνώμης, ενώ το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε τελικά μέσα στο αυτοκίνητο του 32χρονου.

Ο Μοχάμεντ, ένας μικρός Βόσνιος ηλικίας 4 ετών, είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου από το κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο, το Λάγκεσο, όπου καθημερινά συνωστίζονται εκατοντάδες αιτούντες άσυλο που επιθυμούν να καταγραφούν επίσημα στα μητρώα κατά την άφιξή τους στη Γερμανία.

Η αστυνομία, που είχε αναθέσει τις έρευνες σε μια ειδική μονάδα, έδωσε στη δημοσιότητα καρέ από μια κάμερα ασφαλείας όπου διακρινόταν τo αγοράκι που είχε μαζί του ένα παιχνίδι, να κρατάει το χέρι ενός άνδρα.

Οι ερευνητές κατέληξαν στον ύποπτο χάρη στις «πληροφορίες που προήλθαν από το περιβάλλον του», όπως διευκρίνισε η γερμανική αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα, χωρίς, ωστόσο, να δίνει επιπλέον λεπτομέρειες.

Σύμφωνα, πάντως, με τη βρετανική Daily Mail, ο 32χρονος παραδέχθηκε στις αρχές ότι απήγαγε και σκότωσε το παιδί.

Πολλές γερμανικές εφημερίδες, μεταξύ αυτών η Bild, είχαν καλύψει την υπόθεση και έγραψαν ότι την ημέρα της εξαφάνισής του ο μικρός βρισκόταν με τη μητέρα του, η οποία εγκατέλειψε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη πριν από δύο χρόνια, τον αδελφό και την αδελφή του ηλικίας 9 ετών και 5 μηνών αντίστοιχα.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές