Τρίτη 12 Απριλίου 2016

16 προσαγωγές «αλληλέγγυων» από την ΕΛ.ΑΣ



Οι αστυνομικές αρχές κοντά στην Ειδομένη προέβησαν σε δεκαέξι προσαγωγές, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που έχουν αρχίσει από την ΕΛΑΣ, ιδιαίτερα μετά και τα τελευταία επεισόδια και τα όσα έχουν αναφερθεί για συγκεκριμένα άτομα που φέρονται ότι παρακινούν τους πρόσφυγες και μετανάστες.Ανάμεσα στους 16 και δυο έλληνες. Κανείς δεν ανήκει σε ΜΚΟ.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι προσαγωγές έγιναν στην γέφυρα του Αξιού, απ” όπου περνούν αναγκαστικά όσοι εισέρχονται στη χώρα από την πΓΔΜ, καθώς κινούνται μέσα στο ελληνικό έδαφος προς τα σύνορα.

Προσαχθέντες είναι:

5 Γερμανοί,
2 Σουηδοί,
2 Βρετανοί,
2 Έλληνες,
1 από Αυστρία,
1 από Ολλανδία,
1 από Τσεχία,
1 από Πορτογαλία και
1 από Παλαιστίνη.

Οι προσαχθέντες δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι είναι αλληλέγγυοι προς τους πρόσφυγες, αλλά, σύμφωνα με τις αρχές, κανείς δεν ανήκει σε κάποια από τις ΜΚΟ που βρίσκονται στην περιοχή.

Όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για εξακρίβωση στοιχείων.

Ο Έλληνας που είχε μαζί του καφάσι κενών μπουκαλιών διατηρεί καντίνα, είναι αντιεξουσιαστής και παλαιότερα έστηνε καντίνα στην περιοχή των Εξαρχείων. Ένας από τους Γερμανούς θα συλληφθεί γιατί είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, ενώ οι υπόλοιποι θα αφεθούν ελεύθεροι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές