Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Μέγαρα: Έπνιξε το 4χρονο κοριτσάκι για να.. μην το πάρουν οι γονείς της



Ομολόγησε η θεία της τετράχρονης στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως έπνιξε το κοριτσάκι για να μην το πάρει η μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης η θεία της 45χρονης βρέθηκε με κομμένες φλέβες δίπλα στο νεκρό κορίτσι. Την μακάβρια ανακάλυψη έκανε ο σύζυγος της γυναίκας και αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο.

Όπως έγινε γνωστό, η μικρούλα ήταν παιδί τοξικομανών. Οι γονείς της την είχαν αφήσει στην 75χρονη γιαγιά της η οποία το έδωσε στην αδερφή της μητέρας του επειδή δεν μπορούσε να το φροντίσει λόγω προβλημάτων υγείας.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βιολογικοί γονείς του παιδιού απειλούσαν να πάρουν το παιδί από την 45χρονη γυναίκα, κάτι που μπορεί να την οδήγησε στην φριχτή πράξη.

Η θεία της μικρής, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ομολόγησε το έγκλημα στις αρχές, αναφέροντας μάλιστα ότι σκότωσε το κορίτσι επειδή φοβήθηκε πως θα το έπαιρνε η αδερφή της.

Η 45χρονη, η οποία έχει και η ίδια δύο δικά της παιδιά, 19 και 22 ετών, φαίνεται να είχε αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή της μικρής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές