Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η γυναίκα με τις τηλεπαθητικές ικανότητες που ισχυρίζεται ότι είναι εξωγήινο υβρίδιο



Μια εντυπωσιακή ξανθιά με πράσινα μάτια και ύψος στο 1.85, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της γέννησε δίδυμα μετά από μια περίεργη ''συνάντηση'' με δύο εξωγήινους.

Η Λίζα, της οποίας το επώνυμο δεν αποκαλύπτεται στο βίντεο, λέει ότι η μητέρα της υποτίθεται ότι ήταν έγκυος μόνο σε ένα παιδί το 1975. Τώρα είναι πεπεισμένη ότι εμφυτεύθηκε στη μητέρα της από εξωγήινους μετά την "επίσκεψή που της έκαναν όταν εκείνη ήταν έγκυος".

Η περίεργη ιστορία της αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον ερευνητή UFO, Luigi Vendittelli από το Μόντρεαλ του Καναδά στο κανάλι YouTube Mystery News.

Ο κ. Vendittelli δήλωσε: "Ένα βράδυ και ενώ η μητέρα της ήταν οκτώ μηνών έγκυος, κάποια στιγμή αποφάσισε να ανέβει στο δωμάτιο της για να ξεκουραστεί. Με το που έπεσε στο κρεβάτι, αμέσως παρέλυσε και άρχισε να βλέπει ένα παράξενο μεταλλικό γκρι αντικείμενο. Ξαφνικά ένιωσε την παρουσία κάποιου κοντά της και είδε δύο μικροσκοπικά μικρά όντα με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μαύρα μάτια να στέκονται από πάνω της. Τα άκουγε να συζητάνε και μάλιστα το ένα έλεγε ''δεν είναι έτοιμη'', ενώ το άλλο έλεγε πως είναι.

Μόλις εκείνη άρχισε να φωνάζει για να φύγουν, το έκαναν, αφού το μεταλλικό αντικείμενο διαπέρασε τον τοίχο του δωματίου της στο χωρίο Σεντ Γερόμ, στο Κεμπέκ του Καναδά.

Το απίστευτο είναι ότι η μητέρα της είχε αυτή την εμπειρία ένα μήνα πριν από τη γέννηση και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι περίμενε δίδυμα. Συγκεκριμένα, όταν ο γιατρός έβγαλε τον αδερφό της, και ετοιμάστηκε να αποχωρήσει, οι νοσοκόμες τον σταμάτησαν φωνάζοντας ''υπάρχει κι άλλο μωρό''!

Η Λίζα έχει προφανώς πάει σε αρκετές συναντήσεις που αφορούν τα UFO, ενώ έχει, όπως ισχυρίζεται, και παραφυσικές ικανότητες, όπως η διόραση και η τηλεπάθεια. Στο βίντεο δηλώνει μάλιστα ότι αισθάνεται πως τοποθετήθηκε στη Γη από τους εξωγήινους, για κάποιο σκοπό, και ότι δεν είναι ίδια με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ωστόσο αισθάνεται πως υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εκείνη,

"Υπάρχει κάτι που πρέπει να ολοκληρωθεί. Πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα και είναι ένα τεράστιο βάρος που πρέπει να επωμιστούμε'', τονίζει χαρακτηριστικά.

Τον τελευταίο καιρό, ολοένα και περισσότερες ιστορίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είναι υβρίδια ή απόγονοι εξωγήινων έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τις ικανότητες ορισμένων να εντυπωσιάζουν, αλλά και την επιστημονική κοινότητα να φαίνεται πως υποβαθμίζει τα περιστατικά, χαρακτηρίζοντας τα από ψευδαισθήσεις μέχρι και ψυχοπάθειες




Δείτε το βίντεο:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές