Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ιάπωνες επιστήμονες προβλέπουν την καταστροφή της αμερικανικής ηπείρου τo 2018 εξαιτίας καταστροφικών σεισμών



Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Έρευνας Σεισμών (ERI) του Πανεπιστημίου του Τόκιο προετοίμασαν μια κλειστή έρευνα και συστάσεις για τον ΟΗΕ και τις κυβερνήσεις των κορυφαίων χωρών του κόσμου.

Η έκθεση περιέχει μια σειρά προειδοποιήσεων σχετικά με το 2017. Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις προβλέψεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί

  • «India – January 4, with a magnitude of 6.7 – our forecast was at the beginning of January, by magnitude of 6.3;
  • Iran – January 6, by magnitude of 5.1 – our forecast was at the beginning of January by magnitude of 5;
  • Philippines – on February 10, of 6.7 – our forecast was at the beginning of February, of 6.5;
  • Iran – April 5, of 6.1 – our forecast was at the beginning of April, of 6;
  • China – May 11, with magnitude of 5.5 – our forecast was the beginning of May, of 5;
  • Iran – May 13, with magnitude of 5.8 – our forecast was the end of July, of 5.1;
  • Guatemala – June 14, with magnitude of 6.6 – our forecast was the beginning of June, of 6.3;
  • China – August 8, magnitude 7 points – our forecast was mid-August, of 6.8;
  • Mexico City – September 19, 7.1 (7.4) – our forecast was the end of September, of 7.»

Το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η ΕΕΥ δημοσίευσε μια νέα μελέτη για τον ΟΗΕ για το 2018-219. Τα νέα για την κλειστή έρευνα διέρρευσαν από το επαγγελματικό περιβάλλον του σεισμολογικού εργαστηρίου της Νεβάδα. Στο προοίμιο της έκθεσης, οι επιστήμονες της ERI προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να αξιολογήσουν την ακρίβεια των προηγούμενων προβλέψεων.


Από την άποψη των ιαπωνών επιστημόνων, ένα περιθώριο σφάλματος για το επόμενο έτος δεν υπερβαίνει το 10-15 τοις εκατό των αρχικών υπολογισμών. Με άλλα λόγια, οι προβλέψεις της ΕΕΥ συμπίπτουν με την πραγματικότητα στο επίπεδο του 85-90%.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της ΕΕΥ, ο αποκαλούμενος δακτύλιος της φωτιάς – μια αλυσίδα ηφαιστείων που περιβάλλει τον πλανήτη σε ένα ορισμένο γεωγραφικό πλάτος – τελικά θα ξυπνήσει. Το δαχτυλίδι περνάει από τον Ειρηνικό – από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι τη Χιλή, που αγκαλιάζει την Ινδονησία και την Καλιφόρνια ‘Σε πλήρη ισχύ, ο δακτύλιος θα αναβοσβήνει στις αρχές του 2018. Όπως βλέπετε στο προσάρτημα, σύμφωνα με τις προβλέψεις μας το 2018, ο’ δακτύλιος θα ανάψει’, αναφέρει η έκθεση.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που διαρρέουν, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ήδη ασυνήθιστη δραστηριότητα στο φλοιό της γης κάτω από το έδαφος του Μεξικού. Σύμφωνα με τους Ιάπωνες ερευνητές, ο πρόσφατος καταστρεπτικός σεισμός στο Μεξικό ήταν μόνο προάγγελος ενός εξαιρετικά ισχυρού κατακλυσμού που μπορεί να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Όσο τρομακτικό και να ακούγεται, η ομάδα των ιαπωνών επιστημόνων ονομάζει το 2018-2019 «περίοδος καταστροφής της ανθρωπότητας».

Τα γεγονότα στο Μεξικό μόλις αρχίζουν, υπάρχει ασυνήθιστη δραστηριότητα και αυξάνεται, δεν περίμενε καν ότι αυτό θα είναι τόσο ισχυρό.’ Το τέλος του 2017, στις αρχές του 2018 – θα είναι η αρχή του τέλους της Αμερικανική ήπειρο, κοιτάξτε τις προβλέψεις μας στην αίτηση και προσπαθήστε να τις φέρει στις αρχές σας, πολλές χώρες θα υποφέρουν, μερικές θα εξαφανιστούν εντελώς, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναγκάσουν τις αρχές να αναλάβουν δράση και να προετοιμαστούν τώρα ‘.


Το Ινστιτούτο Έρευνας Σεισμών ιδρύθηκε το 1925. Η διοίκηση του ινστιτούτου δεν αντέκρουσε τις πληροφορίες που διαρρέουν. Λέγεται ότι οι συντάκτες της έκθεσης παραιτήθηκαν από το ινστιτούτο μετά την παράδοση του εγγράφου στον ΟΗΕ αναφέρει το pravdareport.com.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές