Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Έργα και ημέρες των λαθρομεταναστών μέσα σε ένα 48ωρο



Όπως γνωρίζουμε, τα τελευταία δύο χρόνια ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα «Refugees Welcome» όπου μπορεί να νοικιάσει το διαμέρισμα ή το σπίτι του σε έναν μουσουλμάνο μετανάστη ο οποίος ποζάρει ως πρόσφυγας και έχει «ανάγκη στέγασης». Διαφορετικά, η γερμανική κυβέρνηση σε πολλές περιπτώσεις πετάει έξω από τα σπίτια τους κατοίκους για να δημιουργηθεί χώρος φιλοξενίας για τους μουσουλμάνους μετανάστες.
Ακόμη καλύτερα, μπορεί κάποιος να εκτελέσει το «πατριωτικό» του καθήκον και να γίνει εθελοντής ώστε να φιλοξενήσει έναν «αξιολάτρευτο» 17χρονο έφηβο από το Αφγανιστάν. Φυσικά όταν λέμε έφηβο εννοείται κάποιος σαν τον κύριο παρακάτω με βαθουλωτές ρυτίδες στα μάτια.
Άλλωστε, γιατί οι μουσουλμάνοι μετανάστες να μην διαμένουν στις κατοικίες σας αντί να στοιβάζονται μαζικά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης;
Η Mareike Geiling, μια από τους εμπνευστές της κίνησης «Refugees Welcome» με παρόμοιες δηλώσεις προσθέτει ότι οι μετανάστες σε επίσημες κατοικίες μπορούν να ζουν χρόνια δίχως να κάνουν τίποτα, επειδή δεν επιτρέπεται για αυτούς να κάνουν ή να συνεισφέρουν σε κάτι.
Εδώ μπορούμε να δούμε μερικούς από τους μουσουλμάνους εισβολείς οι οποίοι είναι έτοιμοι για «υιοθεσία», έχοντας την σφραγίδα έγκρισης από τη Μέρκελ. Ποιόν ενδιαφέρεται άλλωστε αν κάποιος από αυτούς είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν δίπλα στην ISIS λίγο καιρό πριν εισέλθει στη Γερμανία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης;
Πρόσφατα, μια Γερμανίδα κυρία, από την κωμόπολη Έσμπαχ (Eschbach), η οποία της έχουν κάνει έξωση από το σπίτι της μετά από 16 χρόνια οι τοπικές αρχές ώστε να δημιουργήσει χώρο για τους μουσουλμάνους μετανάστες σύμφωνα με την εφημερίδα N-TV.de. Η Gabrielle Keller, είναι η δεύτερη κυρία που αναγκάστηκε επίσης να κάνει το ίδιο, χάριν της αυτοπροκαλούμενης εισβολής λαθρο στη Γερμανία. Λίγο αργότερα έχουμε την περίπτωση της Bettina Halbey, μιας 51χρονης νοσοκόμας η οποία αναγκάστηκε από τις αρχές να εγκαταλείψει την οικία της στην πόλη Nieheim, για τους ίδιους λόγους.
Εκτός αυτού, συνεχώς αποσιωπούνται περιστατικά επιθέσεων μουσουλμάνων μεταναστών. Μήνες μετά τη φρικτή δολοφονία μιας 82χρονης συνταξιούχου από το Κότμπους της Γερμανίας οι αρχές είχαν συλλάβει έναν νεαρό Σύριο μουσουλμάνος μετανάστη ο οποίος είχε έρθει στη Γερμανία. Καμία άλλη πληροφορία δεν είχε κοινοποιηθεί καθώς όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος του Κότμπους, Holger Kelch, η συριακή μουσουλμανική καταγωγή του μετανάστη θα ξεσήκωνε αντιδράσεις.
Μια ενημέρωση σχετικά όσα διαδραματίστηκαν μέσα σε 48 ώρες τις προηγούμενες ημέρες στη Γερμανία είναι αρκετή για να μας δείξει πόσο πρόθυμοι είναι να αφομοιωθούν οι μετανάστες στις ευρωπαϊκές χώρες.
Έργα και ημέρες λαθρο σε ένα 48ωρο:
Πρώτο περιστατικό, η επίθεση με τσεκούρι σε δημόσιο χώρο στο Ντίσελντορφ. Οι δημοσιογράφοι δεν έδωσαν σαφείς πληροφορίες προσπαθώντας να υποβιβάσουν το γεγονός.
Δεύτερο περιστατικό, η επίθεση σε εστιατόριο στο Basel με νεκρούς και τραυματίες όπου και εδώ οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να υποβιβάσουν το γεγονός.
Τρίτο περιστατικό, επίθεση με χασαπομάχαιρο στο Ντίσελντορφ με έναν νεκρό.
Τέταρτο περιστατικό, καινούργια επίθεση με τσεκούρι (φαίνεται το προτιμούν αυτό οι μουσουλμάνοι λαθρο) στο Magdeburg με πολλούς τραυματίες. Ως συνήθως οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός.
Πέμπτο επεισόδιο, δυο νεκροί σε δημόσιο δρόμο στο Minden – Meckenheim χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκαν εκεί.
Έκτο περιστατικό, επίθεση με χασαπομάχαιρο στο Βερολίνο με πολλούς τραυματίες.
Έβδομο περιστατικό, στο εμπορικό κέντρο του Έσσεν, συγκεκριμένα στο Limbecker Platz, τηλεφώνημα για βόμβα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και εκκένωση του εμπορικού κέντρου.


Το ίδιο περιστατικό για βόμβα στο Oberhausen προκαλεί πάλι μεγάλη ταραχή.
Στο Eschborn, μουσουλμάνος λαθρο ψυχασθενής επιτέθηκε σε αρρώστους μέσα σε νοσοκομείο.
Ένας άλλος μουσουλμάνος λαθρο στο Konz επιτέθηκε με μαχαίρι σε μια κοπέλα και την τραυμάτισε επίτηδες συγκεκριμένα στο πρόσωπο.
Σημειώθηκαν επίσης πολλές επιθέσεις με οξύ από μουσουλμάνους προκαλώντας σοβαρά τραύματα στα θύματα τους σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας.
Τι «όμορφα» να ζεις σε μια χώρα με εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρο με τους οποίους δημιουργούνται τόσο «ωραίες» καταστάσεις μέσα σε ένα 48ωρο.
Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο ώστε η αστυνομία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζεται να επέμβει ο στρατός για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Η εξέλιξη αυτή διευκολύνει την επιβολή στρατιωτικού νόμου, μέρος το μεγάλου σχεδίου της Νέας Τάξης.
Τα πράγματα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που αυτά που βλέπαμε στους τελευταίους μήνες στην Γαλλία , Αγγλία και Σουηδία με τις no-go zones, δηλαδή τις απαγορευμένες ζώνες για τους χριστιανούς τώρα τα βλέπουμε και στην Γερμανία και μπορεί αύριο να τα δούμε και στην χώρα μας.
Στο επόμενο βίντεο, μουσουλμάνοι λαθρο ήρθαν την προηγούμενη μέρα στο ξενοδοχείο που τους φιλοξενούν. Επειδή στο ξενοδοχείο αυτό δεν είχαν δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και δεν μπορούσαν οι λαθρό να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, εξαγριώθηκαν, μέθυσαν, έσπασαν 40 τζάμια του ξενοδοχείου. Γενικότερα, τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά ενώ επιτέθηκαν και στον αστυνομικό στέλνοντας τον με βαριές κακώσεις στο νοσοκομείο. Η ζημιά υπολογίστηκε πάνω από 10.000 ευρώ.
Οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης λαθρο έχουν δραστηριοποιηθεί τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώντας στολίσκο με μικρά πλοία τα οποία γεμίζουνε με παράνομους μετανάστες μεταφέροντας τους από την Αφρική στην Ευρώπη.
Τα πλοία αυτά γίνονται αόρατα καθώς πλησιάζουν τις ευρωπαϊκές ακτές επειδή απενεργοποιούν τα GPS και έτσι δεν τα πιάνουν τα ειδικά ραντάρ.
Είναι τα ίδια κυκλώματα που διακινούν ναρκωτικά ακόμα και λαθραία οπλικά συστήματα που κατευθύνουν όλη αυτήν την τεράστια επιχείρηση εμπορίας ανθρώπων και οπλισμού. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι χώρες που κατευθύνουν όλον αυτόν τον ανθρώπινο όγκο κυρίως από την Λιβύη, είναι η Ελλάδα και η Ιταλία.
Μόνο το 2017 περισσότερες από 5.000 διεθνείς ομάδες οργανωμένου εγκλήματος αποκαλύφτηκαν καιανακρίθηκαν στην ΕΕ. Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι τεράστιο.
Ένας εύκολος τρόπος για εγχρώμους μουσουλμάνους λαθρο να πάρουν ευρωπαϊκό διαβατήριο να κάνουν σχέση με γεροντοκόρες Γερμανίδες οι οποίες πρόθυμες θα πάνε στο κρεβάτι μαζί τους, θα τις παντρευτούν και η γερμανική υπηκοότητα στο πιάτο. Μετά φυσικά από την απόκτηση του διαβατήριου η Γερμανίδα παίρνει δρόμο.
Άλλο ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο του πολυπολιτισμού είναι αυτό που έγινε μέσα στο μετρό στην Γερμανία, όταν ένας Αφρικανός παράνομος μετανάστης έβαλε φωτιά στα μαλλιά μιας κοπέλας , που μπορούσε να την κάψει αν δεν προλάβαιναν να την σώσουν οι άλλοι.
Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται, έρχεται και ο Ερντογάν με τους στρατευμένους οπαδούς του που βγαίνουν στους δρόμους κράτος εν κράτει να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τα δικά τους πρότυπα και χωρίς να διστάζουν μπροστά στις κάμερες βρίζουν τους Γερμανούς με τον χειρότερο τρόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές