Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η ιστορία θα γράψει ότι την εκτέλεσε ένας ψυχοπαθής που χρειαζόταν ψυχοφάρμακα



Πριν τη δολοφονία της Βρετανίδας ευρωβουλευτής Κοξ υπήρχε μια φήμη στις χρηματοπιστωτικές αγορές ότι οι πιθανότητες να αναβληθεί ή να καθυστερήσει το δημοψήφισμα ήταν πολύ μεγάλες. Όλα έδειχναν οτι η Αγγλία θα έβγαινε απο την ΕΕ και η διαφορά μεταξύ του ΝΑΙ και ΟΧΙ ήταν υπέρ της εξόδου.

Ακόμα κι αν δεν θα καθυστερούσαν το δημοψήφισμα θα είχαν σίγουρα ένα σχέδιο μέσω μιας νεας επίθεσης Psyop (στα αγγλικά Psychological Operations) για να αλλάξουν την πραγματικότητα και να επιβληθούν επάνω στην συλλογική σκέψη του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού…

Ο ψυχολογικός πόλεμος της μάζας έχει πολλές τεχνικές και ένας είναι αυτός εδώ με τον φόνο λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα.

Ο θάνατος της Κοξ ήταν μια Ψυχολογική Επιχείρησή εναντίον της μάζας. Οι προβλεπόμενες ενέργειες που αποσκοπούν να επηρεάσουν τα συναισθήματα και τα κίνητρα των ανθρώπων με ένα απώτερο στόχο. Σε αυτή την περίπτωση να εμποδίσουν την έξοδο της Αγγλίας από την ΕΕ.

Και αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην Αγγλία. Μια Ψυχολογική Επιχείρησή (PSYOP), όπου η επίθεση πραγματοποιείται σε μια νέα γυναίκα που αντιπροσωπεύει οτιδήποτε είναι καλό και ιερό!!! Η Κοξ ήταν σαν μητέρα το μεγαλύτερο ίνδαλμα της μοντέρνας μητέρας. Είχε τα πάντα, είχε μια καλή οικογένεια, δύο παιδάκια, καλή δουλειά και σφάχτηκε σαν κατσίκι από έναν διαταραγμένο ψυχάκια που δεν εργαζόταν και είχε ένα ψυχιατρικό φάκελο….. το σπουδαιότερο από όλα ο ψυχάκιας ήθελε να πάρει απόσταση από την οικονομική ευημερία και την δημοκρατική ΕΕ!!!!

Για αυτό έφαγαν την γυναίκα ώστε να αλλάξουν την κοινή γνώμη που ήταν υπέρ της εξόδου από την ΕΕ…. με την τρομοκρατική Ψυχολογική Επιχείρησή και με τέτοιες πληροφορίες για τον ψυχοπαθή να δολοφονεί την ΜΗΤΕΡΑ χειραγωγούν τη μάζα που ήθελε να βγει από τη ΕΕ.

Η ιστορία θα γράψει ότι την εκτέλεσε ένας ψυχοπαθής που χρειαζόταν αντικαταθλιπτικά και άλλα ψυχοφάρμακα και ήταν υπέρ της εξόδου απο την ΕΕ. Πολύ απλά…μονο με μια εκτέλεση μιας πολιτικού αλλάζουν όλα τα δεδομένα υπέρ του σκοταδιού…η ιστορία θα πάρει πάλι την πορείας της για να ξαναγραφτεί από αυτούς που δολοφονούν και εκμεταλεύονται τις μάζες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές