Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Κραυγή αγωνίας για τη Μυρτώ



Στα όρια της απελπισίας έχει φτάσει η μητέρα της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, που τον Ιούλιο του 2012 έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και βιασμού από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος συνέτριψε το κρανίο της χτυπώντας το στα βράχια, στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Η Μαίρη Κοτρώτσου απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, ώστε να μπορέσει να αγοράσει αναπηρικό αμαξίδιο για τη 18χρονη κόρη της προκειμένου να την πάρει από το Κέντρο Αποκατάστασης Animus της Λάρισας και να την μεταφέρει στο σπίτι της. «Πρέπει πια να πάρω τη Μυρτώ και να τη μεταφέρω στο σπίτι μας στην Αθήνα για να ανέβει η ψυχολογία της. Τελευταία δείχνει να έχει παραιτηθεί… Δεν τρώει, δεν μιλάει, δεν κινείται και είναι απρόθυμη να βοηθήσει τους γιατρούς της.

Ο ψυχολόγος λέει ότι έχει απογοητευτεί, έχει κουραστεί και δεν ανταποκρίνεται στις θεραπείες. Οπως μου λένε, πρέπει να αλλάξει περιβάλλον και να βλέπει συχνότερα δικούς της ανθρώπους. Οταν έρχονται άτομα από την Αθήνα, όπως η αδερφή της, αναπτερώνεται το ηθικό της» περιέγραψε η κυρία Κοτρώτσου επισημαίνοντας ότι αυτή την περίοδο η Μυρτώ υποφέρει από λοίμωξη στο ουροποιητικό σύστημα.

Τα έξοδα

Η μητέρα χρειάζεται χρήματα, αφού προσπαθεί μόνη της να αποπληρώσει τα έξοδα, τα οποία θα αυξηθούν όταν φύγουν από το κέντρο, και καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει, να συνεισφέρει στον λογαριασμό της με αριθμό 150/0276 2274 στην Εθνική Τράπεζα, στο όνομα Κοτρώτσου Μαρία. «Επιβάλλεται να αγοράσω καροτσάκι και να κάνει η Μυρτώ θεραπείες στο σπίτι, όπου μάλιστα πρέπει να βάλω και ασανσέρ!» λέει.

Οπως τονίζει, το κράτος δεν βοηθάει: «Λέει “πάρ’ τη και πήγαινέ τη στο σπίτι σου”, αλλά δεν το νοιάζει αν το σπίτι είναι διαμορφωμένο…»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές