Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ενωμένοι και στο θάνατο: Δεν εγκατέλειψε τον σύζυγό της και πέθανε μαρτυρικά μαζί του – Μητέρα έτρεχε να σώσει το 6 μηνών βρέφος της.. Δεν κατάλαβε ότι πέθανε στην αγκαλιά της





Η λίστα των νεκρών μεγαλώνει ώρα με την ώρα ενώ εξακολουθεί να επικρατεί χάος με τους αγνοούμενους από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου. Ο νέος απολογισμός της πυροσβεστικής αναφέρει 84 νεκρούς.

Πριν από λίγο κατέληξε 84χρονος εγκαυματίας. Όμως θεωρείται βέβαιο ότι ο αριθμός τους θα αυξηθεί, αφού οι αγνοούμενοι είναι δεκάδες.

Σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, περιοχή η οποία επλήγη βάναυσα από τις πυρκαγιές είπε ότι μέχρι τις 4 τα ξημερώματα γνώριζε για 40 αγνοούμενους.

Μάλιστα, είπε ότι τον ενημέρωσαν και για άλλους νεκρούς που βρέθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας. Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι ψάχνουν τους δικούς τους και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μέσα στις στάχτες και τα αποκαΐδια.

Η τραγική ιστορία από το Μάτι Αττικής κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει. Ένας 72χρονος οδοντίατρος εγκλωβίστηκε στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του, ενώ την τελευταία στιγμή διέφυγαν τα εγγονάκια του και απέφυγαν τα χειρότερα.

Η ιστορία του οδοντιάτρου Δημήτρη Κούκλα, με καταγωγή από τη Φήκη, προκαλεί συγκίνηση. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, καθώς η πυρκαγιά πλησίαζε, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μετακινηθεί.

Την τελευταία στιγμή η γυναίκα που είχαν στο σπίτι για να βοηθάει φυγαδεύτηκε μαζί με τα εγγονάκια του προς τη θάλασσα. Η σύζυγός του αν και είχε τη δυνατότητα να μετακινηθεί παρέμενε ως το τέλος δίπλα του και τον ακολούθησε στο θάνατο.

Μια ακόμα δραματική έκκληση από τον Ερρίκο Τσινίδη που αναζητά την οικογένεια Κατσουλάκη. «Είναι οικογενειακοί μας φίλοι και τελευταία φορά που επικοινώνησα με τον γιο τους τον Πάρη μου είπε ότι κατευθύνονται προς Λούτσα όπου και βρήκαν και τα αυτοκίνητά τους άθικτα κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι».

«Μάλλον δεν πρόλαβαν να φτάσουν και αγχώθηκαν και άφησαν το αυτοκίνητο. Και οι γονείς και η γιαγιά και το αγόρι. Όλοι. Έχουμε χτενίσει όλη την περιοχή και προσπαθούμε να τους βρούμε».



Συγκλονιστική ιστορία: Μητέρα έτρεχε να σώσει το 6 μηνών βρέφος της.. Δεν κατάλαβε ότι πέθανε στην αγκαλιά της


Μητέρα έτρεχε να σώσει το 6 μηνών βρέφος της- Δεν κατάλαβε ότι πέθανε στην αγκαλιά της

Κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτονται φρικιαστικές προσωπικές ιστορίες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε το Μάτι.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει πως μια νεαρή μητέρα που έμενε στο Μάτι, είδε την φωτιά να πλησιάζει απειλητικά και να εξαπλώνεται ραγδαία.

Πήρε το 6 μηνών βρέφος της στην αγκαλιά της και έτρεξε πανικόβλητη προς τη θάλασσα. Μόνο που στη διαδρομή το μωρό της πέθανε, από τις αναθυμιάσεις. Η γυναίκα, ωστόσο, δεν το είχε καταλάβει.

Σφίγγοντας το άψυχο μωρό της στην αγκαλιά, έφτασε στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα. Εκεί λιποθύμησε και εκείνη από τις αναθυμιάσεις.

Διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο. Μπήκε στην εντατική όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι άγνωστο αν γνωρίζει την τραγική μοίρα του βρέφους της.



Νεκροτομείο Αθηνών: Δραματικές στιγμές για τους συγγενείς των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι


Δραματικές εικόνες εξελίσσονται στο νεκροτομείο Αθηνών στο Γουδί, όπου προσέρχονται οι συγγενείς των νεκρών και των αγνοουμένων από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Ανατολική Αττική. Από το πρωι στο νεκροτομείο Αθηνών έχουν μεταφερθεί 12 σοροί από το νεκροτομείο Σχιστού, μεταξύ των οποίων και της 13χρονης που έπεσε στα βράχια.

Κάποια στιγμή, άγνωστο πότε, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης με τη μέθοδο του dna. Η μέθοδος αυτή θα ακολουθηθεί στο σύνολο των σορών, καθώς οι περισσότερες δεν είναι αναγνωρίσιμες, αλλά και για να εξαλειφθεί η πιθανότητα του λάθους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές