Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Δασκάλα προβάλλει γκέι βίντεο στην τάξη και καταργεί τα θρησκευτικά



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δίνουν πλέον οι γονείς για την δραστηριότητα της δασκάλας της έκτης τάξης δημοτικού σχολείου των βορείων προαστίων.

Όπως καταγγέλλουν η «δασκάλα» προτρέπει μαθητές του ιδίου φύλου να φιλιούνται στο στόμα μέσα στην τάξη, τους διδάσκει… γιόγκα, κατήργησε μόνη της το μάθημα των Θρησκευτικών λέγοντας ότι ακολουθεί εντολή του Υπουργείου Παιδείας, εφευρίσκει δικά της μαθήματα, ενώ μέσα στην τάξη προβάλει βίντεο με ζευγάρια ομοφυλοφίλων.

«Μέχρι σήμερα φοβόμασταν να μιλήσουμε μήπως η δασκάλα αυτή στοχοποιήσει τα παιδιά μας. Το χθεσινό ρεπορτάζ στο protothema.gr μας έδωσε θάρρος να πούμε περισσότερα. Η δασκάλα είναι επικίνδυνη και απαιτούμε να φύγει από το σχολείο», λένε γονείς του σχολείου του βορείων προαστίων.

«Οι επιστολές που κάναμε προς την διεύθυνση του σχολείου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης και το Υπουργείο έμειναν αναπάντητες», εξηγεί μητέρα μαθητή της συγκεκριμένης τάξης με τον παρακάτω διάλογος να αποκαλύπτει πράγματα που προκαλούν ανατριχίλα..

Πότε αρχίσατε να ανησυχείτε για την συμπεριφορά της δασκάλας;

Από τον Δεκέμβρη που ανέλαβε την τάξη η συγκεκριμένη δασκάλα. Όταν τα παιδιά μας μάς έλεγαν ότι δεν τους έκανε μάθημα, αλλά τους έκανε γιόγκα..

Γιόγκα;..

-Γιόγκα! Πλέξιμο ! Και αναρωτιόμασταν όλοι αν είναι δασκάλα. Αν το ψάξει και λίγο κάποιος μπορεί και να αποκαλυφθεί ότι δεν είναι καν δασκάλα. Πέρα από αυτό, έκανε με το λυσάριο μάθημα στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά! Στη Φυσική, όταν αποτύγχανε στα πειράματα, αντί να τα επαναλάβει έλεγε στα παιδιά να γράψουν το λανθασμένο συμπέρασμα! Μοιάζει η στάση αυτή με στάση δασκάλας;

Επίσης, από μαρτυρίες των παιδιών, αλλά όλων των παιδιών, προσέβαλλε τα παιδιά μέσα την τάξη, τα παιδιά δεν τολμούσανε και δεν τολμάνε ακόμα να της πουν κάτι ή να την ρωτήσουν κάποια απορία γιατί τους λέει: «ζητήστε συγνώμη από τους συμμαθητές σας που δεν καταλαβαίνετε!». Και τα έκανε να νιώθουν πάρα πολύ άσχημα.

Το αποκορύφωμα ήταν ένα βίντεο το οποίο προέβαλλε μέσα στην τάξη και έγραψε στον πίνακα: «Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες, βρείτε το άλλο σας μισό ακόμα και μεταξύ συγγενών…»

Υπάρχει και βίντεο το οποίο προέβαλλε μέσα στην τάξη;…

Βεβαίως. Το βίντεο αυτό το έβαλε στην τάξη δύο φορές. Τον περασμένο Δεκέμβριο και στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, και έδειχνε ομοφυλόφιλους να φιλιούνται στο στόμα, να έχουν υιοθετήσει παιδάκια και να λέει στα παιδιά ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει. Και της λέγανε τα παιδιά: «Μα τι λέτε, κυρία; Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα; Δηλαδή αν πιάσω εγώ έναν συμμαθητή μου και φιληθώ στο στόμα είναι φυσιολογικό; Και είπε η δασκάλα: «Βεβαίως, αν το νιώθεις, καν’το!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές