Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ελεύθερη η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο



Οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και 5.000€ εγγύηση, επιβλήθηκαν στην 22χρονη φοιτήτρια που την περασμένη Παρασκευή (20.04.2018) πέταξε, όπως ομολόγησε, το νεογέννητο βρέφος της σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη με συνέπεια το θάνατό του.

Η 22χρονη φοιτήτρια απολογήθηκε σήμερα (27.04.2018). Έχει ομολογήσει ότι είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της ακόμη και από τη μητέρα της, στο σπίτι της οποίας, στη Νέα Σμύρνη, έμενε τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή κατηγορείται για παιδοκτονία. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου και την επισκέφτηκε η ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί. Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης μετά το πέρας της διαδικασίας: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη».



Η ομολογία της 22χρονης στην Νέα Σμύρνη Σοκάρουν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 22χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή κοπέλα στην προανακριτική της κατάθεση παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη της. Επιπλέον, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη μέχρι το μοιραίο περιστατικό. Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τόνισε:

«Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017 έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό. Αποφάσισα να το πω στο φίλο μου. Τον πήρα τελέφωνο και όταν του το είπα μου έκλεισε το τηλέφωνο. Τον ξαναπήρα κι άλλες φορές αλλά δε μου το σήκωσε. Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές