Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Το φονικό τρίγωνο Μεσόγειος – Σουμάτρα – Χιλή και η σεισμική διέγερση



Επιστημονικές προειδοποιήσεις του μεγάλου αστρονόμου Carlos Muñoz Ferrada, ορίζουν ότι η Ισπανία και η Μεσόγειος οριοθετούν ένα μεγάλο καταστροφικό τρίγωνο, μαζί με τη Σουμάτρα (ασιατικό Ειρηνικού) και την επικράτεια της Χιλής.

Οι ζώνες αυτές σημειώθηκαν κατά την έναρξη των αστρονομικών υπολογισμών του Ferrada που δημοσίευσε το 1999, αλλά γνωρίζουμε ότι συνεχώς προστίθενται νέες ζώνες υψηλής σεισμικότητας, έως ότου όλα γη θα κλονιστεί από τον παγκόσμιο κατακλυσμό.

Ο Muñoz Ferrada εξηγεί ότι αυτό οφείλεται στην καταστροφική προσέγγιση ενός «κομήτη-πλανήτη», που ονομάζεται Hercolobus ή Πλανήτης Χ, ο οποίος τελικά θα περάσει σε απόσταση 14 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη επιταχύνοντας τη ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ αλλαγή που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο αστρονόμος γνωστοποίησε την ύπαρξη του Hercolubus στις 11 Ιουνίου 1940.

Για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις και τις προβλέψεις του, ο Carlos Muñoz Ferrada ανέπτυξε την θεωρία της Γεωδυναμικής, η οποία βασίζεται στις έλξεις των ουρανίων σωμάτων, στις μεγάλες εκρήξεις του ηλίου και τους κύκλους των γεωφυσικών διαταραχών. Με αυτήν την μέθοδο πρόβλεπε σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, αλλαγές του κλίματος, ανακάλυψε νέους πλανήτες και κομήτες, αποκωδικοποιώντας τις τροχιές τους και άλλα στοιχεία
Ο Χιλιανός αστρονόμος καθόρισε τη μάζα, την ταχύτητα, τον τροχιακό χρόνο, την πορεία του Hercolobus, και τις τρομερές συνέπειες που συνεπάγονται για το Ηλιακό μας Σύστημα.

Η Χιλή αναγνώρισε (αν και αρχικά κανείς δεν τον πίστευε) τον Muñoz Ferrada για τη μαθηματική ακρίβεια του σε σχέση με τον σεισμό του 1939 στη Χιλή που στοίχισε τη ζωή σε 30.000 άτομα και ισοπέδωσε μία έκταση περίπου 130.000 τετρ. χλμ. Υπολόγισε ακόμη και την ημερομηνία για το σεισμό πέφτοντας έξω κατά 4 ώρες, από τον αρχικό υπολογισμό του.

Σπούδασε μετεωρολογία και αστρονομία στο Πανεπιστήμιο της Χιλής, και κατόπιν μηχανική και φυσική. Ειδικεύτηκε στην Αστρονομική Εταιρεία του Παρισιού. Υπήρξε ηγετικό στέλεχος της Αστρονομικής Εταιρείας της Χιχόν (Βόρεια Ισπανία) και την Αστρονομική Εταιρεία του Μιλάνου και ήταν διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Παναμά για πέντε χρόνια.

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ » Hercolobus ή το τέλος του χρόνου», το οποίο παρουσιάστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Channel 4 στο Πουέρτο Ρίκο, στις 28 Ιουνίου του 1999.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές