Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Οι δέκα πιο θανατηφόροι μακελάρηδες της ιστορίας



Κατά συρροήν δολοφόνοι. Οι μεγαλύτεροι μακελάρηδες όλων των εποχών. Αφαίρεσαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές και έμειναν στην ιστορία για τον πόνο και την καταστροφή που προκάλεσαν. Οι δέκα πιο θανατηφόροι δολοφόνοι όλων των εποχών και οι μαζικοί φόνοι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.


Τσάρλς Γουίτμαν


Την 1η Αυγούστου του 1966 ο Τσάρλς Γουίτμαν σκότωσε τη γυναίκα και τη μητέρα του και συνέχεια κατευθύνθηκε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, όπου πυροβόλησε 46 άτομα, σκοτώνοντας 14 από αυτούς. Τελικά σκοτώθηκε από την αστυνομία, ενώ βρέθηκε ένα σημείωμα πάνω του στο οποίο ζητούσε από τις αρχές να του κάνουν αυτοψία του. Σε αυτή την αυτοψία βρέθηκε ένας όγκος στον εγκέφαλό του, που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει στο δολοφονικό του αμόκ.


Τζόν Άλεν Μουχάμεντ και Λι Μπόιντ Μάλβο


Το ζευγάρι των δύο ελεύθερων σκοπευτών, Τζόν Άλεν Μουχάμεντ και Λι Μπόιντ Μάλβο πραγματοποίησαν μέσα σε τρεις εβδομάδες 17 δολοφονίες, ενώ τραυμάτισαν δέκα ακόμα ανθρώπους, προτού τελικά συλληφθούν. Ο Τζον Άλεν Μουχάμεντ 42 ετών καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε το 2009, ενώ ο 17χρονος Λι Μπόιντ Μάλβο καταδικάστηκε σε ισόβια, χωρίς το δικαίωμα να ζητήσει αναστολή.



Έρικ Χάρις και Ντίλαν Κλέμπολντ


Ο Έρικ Χάρις και Ντίλαν Κλέμπολντ είναι οι πιο γνωστοί μακελάρηδες σχολείου της Αμερικής. Επιτέθηκαν στο Γυμνάσιο του Κόλουμπάιν στο Κολοράντο στις 20 Απριλίου του 1999 πυροβολώντας 33 μαθητές και σκοτώνοντας 13 από αυτούς.



Τζέιμς Ίγκαν Χόλμς


Στις 20 Ιουλίου του 2012 ο Τσέιμς Ίγκαν Χόλμς πήγε σινεμά για να δει το: Μπάντμαν: Σκοτεινός ιππότης η επιστροφή. Άνοιξε πυρ μέσα στην αίθουσα του σινεμά σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας 70 ακόμη.



Τόμας Χάμιλτον


Στις 13 Μαρτίου του 1996 ο Χάμιλτον μπήκε σε ένα δημοτικό σχολείο στην Σκωτία κι άρχισε να πυροβολεί. Ο απολογισμός ήταν 16 νεκρά παιδιά, ένας δάσκαλος καθώς και 15 ακόμα τραυματίες. Όλα αυτά μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, ενώ στην συνέχεια αυτοκτόνησε.



Σέουνγκ Χούι Τσο


Το μεγαλύτερο έγκλημα σε σχολείο έχει διαπράξει ο Σέουνγκ Χούι Τσο ο οποίος στις 26 Απριλίου του 2007 διέπραξε το μακελειό στο Κολλέγιο της Βιρτζίνια. Αφαίρεσε τη ζωή από 32 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλοπυς 17 προτού αυτοκτονήσει. Αυτό παραμένει το μεγαλύτερο μαζικό έγκλημα που διέπραξε ποτέ ένας και μόνο άνθρωπος.



Έλιοτ Ρότζερς


Ο 22χρονος Έλιοτ Ρότζερς τον Μάιο του 2014 σκότωσε έξι άτομα και τραυμάτισε ακόμα 14 στο Ίσλα Βίστα της Καλιφόρνιας. Το δολοφονικό αμόκ του Ρότζερς ξεκίνησε με την εκτέλεση του συγκάτοικου του, ενώ στην συνέχεια οδήγησε μέχρι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας όπου άρχισε να πυροβολεί αγνώστους. Τελικά πήγε στο πάρκινγκ και αυτοκτόνησε.


Μάρκ Μπάρτον


Ο συνάδελφος που ευελπιστείς να μην έχεις ποτέ. Στις 29 Ιουλίου του 1999 ο Μπάρτον, έμπορος μπήκε μέσα στο γραφείο του κι άρχισε να πυροβολεί. Αφού σκότωσε τέσσερα άτομα πήγε στην διπλανή εταιρία και σκότωσε πέντε ακόμα. Στην συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ η αστυνομία που πήγε στο σπίτι του ανακάλυψε πως προτού αναχωρήσει για το γραφείο είχε δολοφονήσει επίσης την γυναίκα και στα δύο του παιδιά.





Ντίλαν Ρούφ


Ο Ντίλαν Ρούφ πήγε σε μία εκκλησία της Νότιας Καρολίνας στο Τσάρλεστον, έγινε μέλος της ομάδας μελέτης της Βίβλου κι αφού παρακολούθησε για περίπου μία ώρα την συζήτηση ξεκίνησε να πυροβολεί σκοτώνοντας εννέα ανθρώπους και τραυματίζοντας έναν ακόμα. Συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ προσπαθούσε να ... εξαφανιστεί.



Άνταμ Λάνζα


Ο παρανοϊκός μακελάρης Άνταμ Λάνζα πυροβόλησε και σκότωσε 20 παιδιά στο Δημοτικό σχολείο του Νιούτον, Σάντι Χουκ. Σκότωσε επίσης και έξι μέλη του προσωπικού προτού αυτοκτονήσει.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές