Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Το μυστήριο με τις δίδυμες Σουηδέζες αδερφές



Ένα «περίεργο» περιστατικό που έγινε πριν από μερικά χρόνια έξω από το Μπίρμπιχαμ της Αγγλίας, έγινε πρόφαση και αφορμή για να προπαγανδιστεί η άποψη ότι μεταξύ μας κυκλοφορούν εξωγήινοι, άνθρωποι» ειδικών ικανοτήτων», στους οποίους αύριο θα πρέπει φυσιολογικά να υποταχτούμε. Με την διαφορά όμως, ότι τα δαιμόνια οργιάζουν με επίδειξη ασυνήθιστων δυνάμεων..

Το πραγματικά εκπληκτικό και πολύ περίεργο αυτό περιστατικό που σημειωτέον κινηματογραφήθηκε με τέτοια ευκολία που δημιουργεί υπόνοιες για το στημένο του πράγματος, δείχνει δυο περίεργα όντα, δυο γυναίκες Σουηδέζες που κάνουν βόλτα στο κεντρικό διάζωμα σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Τα δυο αυτά άτομα ξαφνικά ξεχύνονται κυριολεκτικά στον δρόμο και πέφτουν με ορμή επάνω σε δυο διερχόμενα αυτοκίνητα. Το δυστύχημα είναι πολύ βίαιο και ήταν αδύνατο να επιζήσουν. Σε λίγο καταφθάνουν περιπολικά και ασθενοφόρα.

Και τότε συνέβη το εκπληκτικό. Όχι μόνο δεν είχαν σκοτωθεί, αλλά σηκωθήκαν με μια εκπληκτική δύναμη και προσπάθησαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς. Οι εικόνες είναι καταπληκτικές. Το συμπέρασμα όμως μας βάζει σε πολλές σκέψεις. Αυτοί που υποτίθεται ότι σαν αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το συμβάν, κατέληξαν στο συμπέρασμα που το πρόβαλλαν ότι κυκλοφορούν άτομα με ανώτερες δυνάμεις..







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές