Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Πως πεθαίνουν τις μάζες με τα μεταλλαγμένα προιόντα



Οι ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθειες για την επικράτηση των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ωστόσο η Ελλάδα και άλλα ευρωπαϊκά κράτη αντιστέκονται. Παρόλα αυτά το πρώτο μεταλλαγμένο προϊόν που πήρε άδεια για πειραματική καλλιέργεια ήταν ντομάτα που είχε υποστεί τροποποίηση για επιβράδυνση της ωρίμανσης με το γονίδιο της κατσαρίδας. Μετά ακολούθησε η άδεια για καλλιέργεια μεταλλαγμένου βαμβακιού που εμφανίζει εντομοκτόνο δράση και αντοχή σε ζιζανιοκτόνα. Μετά ήταν η σειρά του μεταλλαγμένου καλαμποκιού (Ε110). Σημειώνεται πως σε ότι αφορά την εκτροφή των ζώων, οι τροφές που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα δεν είναι μεταλλαγμένες, με εξαίρεση τη σόγια, η οποία κατά περίπου 60% παραμένει γενετικά τροποποιημένο προϊόν.


Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την απόλυτη κυριαρχία.

Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΤ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον – είτε το θέλουμε είτε όχι.


Δείτε το βίντεο



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές