Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Μυστήριος θάνατος ερευνητή ΑΤΙΑ



Διάσημος ερευνητής του ανεξήγητου πέθανε από φυσικά αίτια ή μήπως κάποιος τον ήθελε νεκρό;

Πατέρας δύο παιδιών ο Max Spiers βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιούνιο αφού είχε πάει στην Πολωνία για να δώσει μια ομιλία σχετικά με τα ΑΤΙΑ.


Έχοντας κάνει όνομα στον τομέα των ερευνών για άγνωστα αντικείμενα και θεωρίες συνωμοσίας, ο Spiers ήταν να δώσει μια ομιλία σε ένα συνέδριο στην Πολωνία όταν ήταν ανεξήγητα βρέθηκε νεκρός σε έναν καναπέ μέσα σε ένα διαμέρισμα της Βαρσοβίας, ΄σύμφωνα με δημοσίευμα του au.news.yahoo.com.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, Vanessa Bates, ο Spiers της είχε στείλει ένα μήνυμα λίγες ημέρες νωρίτερα λέγοντας: «το παιδί σου είναι σε μπελάδες. Αν κάτι μου συμβεί, ερεύνησε το».

Οι τοπικές αρχές που εξέτασαν το συμβάν βρέθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο 39-χρονος είχε πεθάνει από φυσικά αίτια, ωστόσο η κα Bates υποστηρίζει ότι έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα, χωρίς να κάνουν κάποια αυτοψία.

Επίσης υποστηρίζει, ότι όταν ζήτησε να δει τα χαρτιά που σχετίζονται με το θάνατο του γιου της, της είχε αρνηθεί η πρόσβαση επειδή δεν είχε «γραπτή άδεια».

«Είχε κάνει όνομα στον κόσμο της συνωμοσιολογίας και είχε προσκληθεί να μιλήσει σε συνέδριο στην Πολωνία τον Ιούλιο», είπε. «Έμενε με μια γυναίκα που δεν την είχε γνωρίσει αρκετό καιρό πριν και αυτή μου είπε πως τον βρήκε νεκρό στον καναπέ.»

«Αλλά νομίζω Max είχε πέσει σε ορισμένες σκοτεινές περιοχές με τις έρευνες του και φοβάμαι ότι κάποιος τον ήθελε νεκρό.»

Το ίδιο πιστεύουν και πολλοί συνομωσιολόγοι, που εδώ και καιρό είναι πεπεισμένοι πως οι κυνηγοί ΑΤΙΑ που φτάνουν πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας γίνονται στόχος μυστικών υπηρεσιών ή των περιβόητων «Ανθρώπων με τα μαύρα» (men in black).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές