Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκάλυψη - βόμβα των Wikileaks: «Η Χίλαρι έδινε όπλα σε τζιχαντιστές»



Παρά το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι πουλούσε όπλα σε ισλαμικές οργανώσεις ενώ υπηρετούσε ως υπουργός εξωτερικών, ο Τζούλιαν Άσσαντζ ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις για το αντίθετο.

Ο ιδρυτής του Wikileaks Τζούλιαν Άσσαντζ έδωσε στην δημοσιότητα αποδείξεις, όπως ισχυρίζεται, ότι επί της δεύτερης θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον εξουσιοδότησε την αποστολή αμερικανικής κατασκευής όπλων στο Κατάρ, μια χώρα που υποστηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα, και φιλική προς τους αντάρτες της Λιβύης, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την κυβέρνηση Καντάφι, και στη συνέχεια να μεταφέρει αυτά τα όπλα στη Συρία, προκειμένου να εξοπλίσει την Αλ Κάιντα, ώστε αυτή να ανατρέψει τον Άσαντ, όπως ανάφερε το Thepoliticalinsider.com.

Η Κλίντον έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση των λεγόμενων «Φίλων της Συρίας» (γνωστές και ως Αλ Κάιντα / ISIS), και για την υποστήριξη της CIA προς αυτές τις ομάδες για να ανατρέψουν το καθεστώτος Άσαντ στη Συρία, όπως υποστηρίζει ο Τζούλιαν Άσσαντζ.

Ενόρκως η Χίλαρι Κλίντον αρνήθηκε ότι γνώριζε για τις αποστολές όπλων κατά τη διάρκεια της δημόσιας ακροαματικής μαρτυρίας της στις αρχές του 2013 μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βεγγάζη.

Σε μια συνέντευξη στο Democracy Now, ο Τζούλιαν Άσσαντζ, δηλώνει τώρα πως στην συλλογή των χακευμένων emails που η ομάδα του τον έχει προμηθεύσει, 17.000 από αυτά «αφορούν μόνο την Λιβύη και ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν αποδείξεις ότι η Κλίντον έσπρωξε όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας και ανάμεσά τους και στο ISIS»






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές