Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

«Σπεσιαλιτέ Ντόπερμαν» με σάλτσα βατόμουρο... (προσοχή, φρικιαστικά βίντεο)




Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες θα λάβουν μέρος το 2018 στη Νότια Κορέα. Κάθε χρόνο θανατώνονται με φριχτό τρόπο γύρω στα δύο εκατομμύρια σκυλιά. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 5000 σκυλιά την ημέρα. Όπως πιστεύουν οι ίδιοι οι Κορεάτες, το σκυλίσιο κρέας είναι γευστικότερο αν το ζώο πεθάνει με βασανιστικό τρόπο. Γι αυτό το λόγο εφαρμόζουν ηλεκτροσόκ, στραγγαλισμό, ξυλοδαρμό καθώς και άλλες φρικτές μεθόδους θανάτωσης.




Στη Νότιο Κόρέα καταναλώνεται επίσης και κρέας από γάτες. Μέσα στους φρικτούς τρόπους θανάτωσης αυτών των ζώων ανήκει και η ρίψη των ζώων σε βραστό νερό. Η ποσότητα σκυλίσιου κρέατος είναι τόσο μεγάλη που το 20% εισάγεται σε άλλες χώρες όπως στην Κίνα.

Παρόλο που η Κορεατική Κυβέρνηση έχει εκδώσει εδώ και χρόνια νόμους κατά του βασανισμού των ζώων, αυτοί οι νόμοι όπως φαίνεται δεν εφαρμόστηκαν ποτέ ουσιαστικά στη χώρα. Η βιομηχανία σκυλίσιου κρέατος εξακολουθεί να ευημερεί ενώ οι ανώτατοι υπάλληλοι διστάζουν ή αδιαφορούν να σταματήσουν αυτήν την κτηνωδία.


Η μόνη εξαίρεση υπήρξε το 1988 στους Ολυμπιακούς στη Σεούλ όπως και στο κύπελλο ποδοσφαίρου FIFA το 2002 όπου τα εστιατόρια σκυλίσιου κρέατος είχαν κλείσει προσωρινά από φόβο μήπως προκαλέσουν κακές εντυπώσεις.




Παρόλο που απαγορεύεται η διαφήμιση αυτού του κρέατος, υπάρχουν σήμερα γύρω στα 6000 εστιατόρια τα οποία σερβίρουν σκυλίσιο κρέας στη Νότια Κορέα τα οποία δεν έχουν κλείσει.

Εκτός αυτού, η παραγωγή γούνας από σκύλους και γάτες στις ασιατικές χώρες και ιδίως στην Κίνα ανθεί όσο ποτέ. Οι γούνες αυτές εισάγονται και σε χώρες της Ευρώπης με την Δανία να είναι μια από τις χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή γούνας. Κάθε χρόνο στην Κίνα θανατώνονται περίπου 70 εκατομμύρια ζώα για τη γούνα τους.

Θα φορούσατε ποτέ ρούχα ή υποδήματα με γούνινη επένδυση αν γνωρίζατε ότι αυτά προέρχονται από πραγματική γούνα; Θα δοκιμάζατε ποτέ γούνινα καπέλα αν γνωρίζατε ότι στην πραγματικότητα ένα σκυλί έπρεπε να υποφέρει με φρικτό τρόπο κάτω από τις αθλιότερες συνθήκες;

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων γουναρικών στην Ευρώπη, περισσότερο από 70%, προέρχεται από την Κίνα. Μέσα στα γούνινα προϊόντα συμπεριλαμβάνονται γούνινοι γιακάδες, επενδύσεις παπουτσιών κ.α τα οποία θεωρούνται από τους περισσότερους πελάτες ως «μικρό κακό». Όμως αυτό απέχει αρκετά από την αλήθεια καθώς, παρότι οι γούνες ορίζονται από τους παραγωγούς ως «φυσικό προϊόν», η μεταχείριση των ζώων και η μετέπειτα επεξεργασία της γούνας στην Κίνα είναι τρομακτική.



Το ξέρετε ότι οι γούνες που φοράνε οι γυναίκες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες προέρχονται από μια ειδική ράτσα σκυλιών; Το φρικτό στην περίπτωση αυτή είναι ότι για να πετύχουν την καλύτερη ποιότητα αυτής της γούνας πρέπει το σκυλί να είναι ζωντανό. Έτσι για να αφαιρέσουν την γούνα από το σκυλί ουσιαστικά γδέρνουν το δέρμα. Αλήθεια μετά από αυτό, τι γνώμη έχετε για τις βραδινές γούνες των κοσμικών συγκεντρώσεων;



Δείτε στο 
παρακάτω βίντεο πώς αντιδρά ένα αδέσποτο κακομεταχειρισμένο σκυλάκι όταν το έπιασαν και το χάιδεψαν για πρώτη φορά.

Ο θεός έπλασε τελευταίο τον άνθρωπο για να ηγεμονεύει και να προστατεύει την φύση και τα ζώα. Σήμερα ο άνθρωπος βασανίζει με το χειρότερο τρόπο τα καημένα τα ζώα για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τυχαίες Αναρτήσεις

by click4money

Online ταινίες και σειρές